Durf jij het aan, spookverhalen schrijven? Griezelverhalen zijn populair maar ook heel spannend! Deze workshop gaat over spookverhalen. Wat zijn spoken eigenlijk?

Wat doen ze, waar zitten ze, wat willen ze, hoe eng zijn ze? Moeten ze weggejaagd worden of kan dat niet? Vragen genoeg om je mee bezig te houden.

De volgende vraag is hoe je er een verhaal van maakt en het zó opschrijft dat de lezer de spanning voelt en op het puntje van z’n stoel zit. Dus niet alleen: wat is eng, maar ook: wat is een goed verhaal?

Aan de hand van voorbeelden en theorie, een beetje soul searching en een aantal oefeningen ga je aan de slag met jouw verhaal. En kun jij met Halloween de mensen om je heen laten griezelen!

Wat: workshop Spookverhalen schrijven
Wanneer: vrijdag 27 september, 19.30 – 21.30 uur
Waar:  Theetuin Feenomeen, Lekdijk West 50, Wijk bij Duurstede
Info en aanmelden: workshop@cursiva.nl
Kosten: € 24,- inclusief twee consumpties

Voor wie: voor iedereen van 18 – 88 jaar (of jonger en ouder als je stalen zenuwen hebt). Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn, plezier hebben in schrijven is het belangrijkste.
De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers. Bij twaalf deelnemers is het vol, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt via workshop@cursiva.nl.

Locatie: Theetuin Feenomeen, Lekdijk West 50 Wijk bij Duurstede. Aanvang 19.30 uur.

Meer informatie of direct aanmelden
Meer over Theetuin Feenomeen
Andere schrijfactiviteiten vinden (elders) in het land via SchrijvenOnline