workshop schrijven

Feenomeen: tekstbureau en theetuin in Wijk bij Duurstede

Sommige mensen vinden het verwarrend: is Feenomeen nu een theetuin of een tekstbureau? Het antwoord is simpel: allebei! Neem daarom ook contact op als je een tekstschrijver, communicatiemedewerker, auteur of eindredacteur zoekt. Op deze pagina zie je voor wie ik eerder heb gewerkt.

communicatiemedewerker a.i.

Communicatiemedewerker a.i. bij De Hoogstraat Revalidatie

Op 7 september 2015 verhuist De Hoogstraat Revalidatie terug naar Rembrandtkade 10 in Utrecht. Om de afdeling communicatie en marketing te ontlasten, werkt Margreet Feenstra van Feenomeen een half jaar als communicatiemedewerker bij deze mooie organisatie.
[…]

Incompany training zakelijk facebook De Pauw

Bij de Pauw – Skin, Beauty & Wellness heeft Feenomeen een in company training te geven over het zakelijk gebruik van facebook. Het team heeft concrete tips en adviezen gekregen die passen bij de doelgroepen die zich op facebook bevinden. […]

Meer aandacht voor mijn bedrijf

On- en offline marketing en communicatie Jilster

Jilster. Samen een mooi tijdschrift maken is in 2010 als startup begonnen en is anno 2015 uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijde levering, website in drie talen, toenemende omzet en veel tevreden klanten. Feenomeen heeft vrijwel vanaf de oprichting alle marketing en communicatie verzorgd voor dit vrolijke bedrijf. Van concept tot uitvoering.
[…]

Nieuwsbrief voor Greenchoice

Voor Greenchoice heeft Feenomeen een aantal jaar de coördinatie van de tweejaarlijkse nieuwsbrief op zich genomen. Deze nieuwsbrief in print ging naar 280.000 klanten.
[…]

project manager communicatie

Projectmanager communicatie en events a.i. VitaValley

VitaValley – zorginnovator, had ad interim een projectmanager communicatie en events nodig. Margreet Feenstra van Feenomeen heeft voor VitaValley de nieuwe website afgerond, nieuwsbrieven verzorgd, een publicatie afgerond en een event voorbereid.
[…]

Medeoprichter, on- en offline marketing en communicatie Zazone

Zazone. Sterk in tijdelijke winkels bemiddelt in tijdelijke winkelruimte. Feenomeen heeft als mede-oprichter van 2010 tot 2014 de media te woord gestaan, promotie materiaal gemaakt, PR activiteiten verzorgd, nieuwsbrieven en persberichten verzonden en de website en social media onderhouden.
[…]

Website verbeteren en nieuwsbrief Schoenaker Academie

De Schoenaker Academie heeft aan Feenomeen gevraagd om de bestaande website te optimaliseren. Dat is gerealiseerd met meer aansprekende teksten en foto’s. De nieuwsbrief is inhoudelijk ook verbeterd. Door resultaten te meten met Mailchimp kan de mailing verder aangescherpt worden.
[…]

Coördineren van nieuwe website voor Furore

Furore was toe aan een nieuwe website. De coördinatie tussen opdrachtgever, website bouwer en ontwerper was in handen van Feenomeen. We hebben ook tips en trucs doorgenomen over online marketing en communicatie. […]