Tjarenka Turfboer (38) van Tjarenka Taarten en Cupcakes maakt taarten voor alle soorten gelegenheden, maar ook cupcakes, popcakes of donuts. “Ik bied 28 soorten smaken vulling aan. Voor ieder wat wils en vele combinaties zijn mogelijk! De taarten zie ik als een verhaal dat verteld wordt”, aldus Tjarenka.

Tjarenka Turfboer, een van de juryleden van Heel Wijk Bakt
Jurylid Tjarenka Heel Wijk Bakt

“Daarnaast ben ik moeder van Ceyda en Zekerya en bonusmoeder van Djamy.
Mijn man Alain Turfboer was mijn rots in de branding, vooral met het bedrijf.
Hij is onlangs overleden in een auto ongeluk. Hij was degene die ervoor heeft gezorgd dat ik begon met Tjarenka Taarten en Cupcakes dus hij mag zeker niet onvermeld blijven.”

Vliegende start
“In 2018 zijn we begonnen met het bedrijf. We hebben echt een vliegende start gemaakt. In één jaar hadden we bijna 400 bestellingen, uit Nederland en België”, vertelt Tjarenka.

Positieve feedback
Over de Taartbakwedstrijd Heel Wijk Bakt vertelt ze: “Het leuke aan jurylid zijn is om alle mooie creaties van anderen te bekijken en te proeven en positieve feedback te kunnen geven, waar nodig. Maar vooral dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt!”

Tjarenka Taarten en Cupcakes jurylid

“Waar ik op zal letten is uiteraard smaak, maar ook textuur en of de smaken goed bij elkaar passen. Een leuk aanzien mag natuurlijk niet ontbreken maar als een taart heel lekker is maar niet echt netjes afgewerkt dan hoor je mij niet klagen.”

“Het mooie aan mijn vak vind ik dat klanten me vertrouwen en dat ik hun verhaal mag overbrengen via een taart of cupcakes. Bakken is mijn passie. Ik ben heel dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en dat ik daar anderen blij mee maak.”

DIRECT AANMELDEN VOOR TAARTBAKWEDSTRIJD VAN 8 SEPTEMBER 2019

Meer over Taartbakwedstrijd Heel Wijk Bakt
Meer over Tjarenka Taarten en Cupcakes
Meer over het andere jurylid Marco Lakerveld

Heel Wijk Bakt Jurylid Tjarenka

“Liefde gaat nog altijd door de maag”