Heerlijk om er tijdens een personeelsuitje eens even helemaal uit te zijn, toch? Waar kan dat beter dan op het platteland. Op zo’n 20 minuten rijden van Utrecht, op de grens met Houten en 5 kilometer buiten Wijk bij Duurstede vind je een prachtige theetuin (met gezellig verwarmd tuinhuis) in een oude boomgaard. Ideaal voor jouw personeelsuitje.

Ik bewaar goede herinneringen aan de personeelsuitjes die ik heb gehad. Zo denk ik met plezier terug aan een middag ‘survival’ met een nieuw te vormen team: heerlijk, zo samen buiten zijn. Bij een ander bedrijf gingen we met 21 vrouwen een weekend naar Parijs! Echt super. En vanuit mijn allerleukste werkgever tot nu toe gingen we gezellig lunchen in een nieuw en hip koffietentje in de stad.

High tea of lunch met workshop

Gezellig bij elkaar zijn met een hapje en een drankje in een mooie omgeving geeft vaak al een goede sfeer. Je komt makkelijk met elkaar in gesprek zonder de directe druk van het werk. En dat is toch vaak een doel van een geslaagd personeelsuitje: dat je het leuk hebt samen en elkaar beter leert kennen.

Bij Theetuin Feenomeen heb je verschillende mogelijkheden voor een gezellig personeelsuitje. Je kunt denken aan een high tea of een driegangenlunch, eventueel in combinatie met een workshop. Maar misschien zoek je vooral een mooie en gezellige locatie met lekkere hapjes en drankjes en regel je zelf een workshop of een teambuildingsactiviteit? Het is in overleg allemaal mogelijk.

MAIL VOOR MEER INFORMATIE

Vind je het belangrijk dat er geen andere mensen aanwezig zijn tijdens je personeelsuitje? Bijvoorbeeld omdat je nog wilt vergaderen of omdat je een workshop of teambuildingsactiviteit doet. Dan kun je de theetuin met tuinhuis boeken voor exclusief gebruik per dagdeel. Kijk voor tarieven: kleine vergaderlocatie voor grootste ideeën.

Personeelsuitje tot 14 personen

Met mooi weer zit je in een prachtige oude boomgaard

Even nog wat praktische informatie. Theetuin Feenomeen is het hele jaar open op afspraak. Je kunt hier met 4 tot 14 personen terecht voor een high tea of een uitgebreide lunch met soep, broodjes of salade en koffie met gebak.

Daarnaast kun je tijdens je personeelsuitje ook een workshop volgen op het gebied van bijvoorbeeld:
tekenen
– zang
schrijven
– improvisatietheater
steppen
poppenspel
– stiltewandeling

high tea wijk bij duurstede scones

Je kunt bij Theetuin Feenomeen kiezen voor verschillende high tea of lunch arrangementen

***Let op: afhankelijk van de workshop die je kiest, kan het maximaal aantal personen lager zijn dan 14 in verband met de benodigde bewegingsruimte.***

Tijdens een workshop leer je je collega’s vaak weer op een andere manier kennen. En het is leuk om samen iets te doen wat je normaal gesproken niet zo snel zou doen.

Sommige workshops geef ik zelf (zoals schrijven of improvisatietheater), andere workshops worden gegeven door ervaren docenten uit mijn netwerk. Ik denk graag met je mee over een leuke en – indien gewenst – leerzame invulling van je personeelsuitje.

Een leuk en lekker personeelsuitje

Theetuin Feenomeen maakt alle cakes, scones, taart, quiche en soep zelf. Een groot deel van het jaar is er ook kruidenthee van planten uit eigen tuin zoals munt, verveine, citroenmelisse, zoethoutgras.

Voor de koffieliefhebbers: de koffie, cappuccino en espresso wordt gezet met een Vibiemme espresso-apparaat en vers gemalen bonen.

We schenken biologische appelsap van appels uit eigen boomgaard en in het seizoen kun je genieten van heerlijke appeltaart, pruimencake of stoofperentaart met biologisch fruit uit eigen boomgaard. Het hele jaar door kun je ook zelfgemaakte pruimenjam proeven.

Wat gasten zeggen over de theetuin: “Wat een bijzondere plek!”; “Leuk dat je niet alleen ‘standaard’ gebak op de kaart hebt”; “Heerlijke high tea”; “Wat een prachtige omgeving”; “Bedankt voor je gastvrijheid”.

MAIL OM TE RESERVEREN

Genieten van de omgeving tijdens je personeelsuitje

Theetuin Feenomeen zit op een heerlijk rustige plek, met uitzicht op fruitbomen en weilanden aan de ene kant en de dijk aan de andere kant. Je bent even los van de hectiek van het werk en de stad. De kantoortuin uit – de theetuin in!

workshop schrijven personeelsuitjeDe theetuin ligt echt landelijk. Hier ervaar je de seizoenen ten top. Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten: onder de fruitbomen of in het gras. Bij minder warm weer kun je met je collega’s terecht in het gezellige tuinhuis. Hier is de vloerverwarming aan als de temperatuur daar om vraagt.

Op het platteland ben je even helemaal weg van de zaak. Goodbye drukte, hello rust. En je weet vast dat een inspirerende omgeving een eigen dynamiek geeft aan je personeelsuitje. Veel mensen ontspannen als ze in de natuur zijn. Dat maakt het samenzijn en de gesprekken anders.

Op de fiets naar de theetuin

Afhankelijk van de afstand die je af moet leggen om bij de theetuin te komen, kun je ook overwegen om met je collega’s op de fiets te stappen en fietsend hier aan te komen. Er zijn prachtige fietsroutes te maken vanaf Nieuwegein, Houten, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Zeist, Culemborg en Utrecht. Dat wordt een sportief uitje!

STEL JE VRAAG

Komen jullie met de auto? Dat kan natuurlijk ook. Er is standaard parkeerplek voor 4-6 auto’s van een groep collega’s. Komen jullie met meer auto’s dan vertel ik je graag van tevoren waar je deze dichtbij kwijt kunt. Uiteraard is parkeren op het platteland gratis.

Doordeweeks kun je vanaf Wijk bij Duurstede en na reservering ook gebruik maken van De Wijkse Dienst. Dat is een goede, duurzame en goedkope manier van taxi-vervoer.

theetuin wijk bij duurstede lammetjes

In het voorjaar lammetjes in de wei

Jouw personeelsuitje in de theetuin?

Neem contact op met Margreet Feenstra van Theetuin Feenomeen om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte te ontvangen. Telefoonnummer: 06 – 28245503.

Meer over de mogelijkheden voor een high tea.
Enkele suggesties voor een uitgebreide lunch.
Neem contact op voor overleg over een bepaald dieet of een voedselallergie.