Een lopifit? Wat is dat? Ik hoor het u denken. Op een lopifit verkent u de omgeving van de theetuin lopend op een step. Door de elektrische ondersteuning rolt u vlot door het landschap. Tot 25 kilometer per uur. Zo legt u met geringe inspanning heel makkelijk een lange afstand af. De lopifit heeft een bereik van 70 kilometer. Bij Theetuin Feenomeen kunt u een lopifit huren voor een halve of een hele dag.

U huurt deze lopifit voor een halve of hele dag

Moeilijk?
Toen ik dit bijzondere voertuig voor het eerst zag, dacht ik dat het moeilijk zou zijn om erop weg te rijden. Maar nee. Simple comme bonjour! Je zet de elektrische ondersteuning op de laagste stand, stapt voor op de loopband en daar rijd je al.

Heel ontspannen
Mijn man en ik hebben als test ons favoriete fietsrondje afgelegd op twee lopifits. Dat voert vanaf de theetuin naar de sluizen bij Wijk bij Duurstede, langs camping ’t Boomgaardje en via de Goyerbrug weer naar de theetuin. In no time leggen we de twaalf kilometer af. Na afloop voelt het alsof je slechts een enkele mijl hebt gelopen. Heel bijzonder! Heel ontspannen. Met beleid kun je er ook de dijk mee op.

Lekker hard
Op de stille wegen schakelde ik van de eerste naar de vijfde versnelling. Dan ga je lekker hard door het landschap! De wind door je haar… Heerlijk. Bij kruispunten en stoplichten schakelde ik terug naar stand één of twee. Zodra je in de handremmen knijpt, staat de loopband stil, rolt de lopifit rustig uit en zo kun je goed op het verkeer letten.

Te huur
Theetuin Feenomeen heeft twee lopifits te huur. U kunt er ongeveer 70 kilometer mee af leggen. Een leuke manier om het rivierenland mee te ontdekken! De lopifit huurt u al voor 32,50 euro per dagdeel (4 uur), inclusief BTW.

U betaalt per lopifit 50,00 euro borg à contant. Lopifitten is alleen toegestaan voor personen ouder dan 18 jaar of vanaf 11 jaar en/of groter dan 1.40 meter onder begeleiding van een volwassene.

Meer weten of meteen reserveren? Bel Theetuin Feenomeen
op 06-28245503.

Tip! Combineer de huur van een lopifit met een high tea, lekkere brunch of koffie met gebak in de theetuin.

Meer over Theetuin Feenomeen
Meer over high tea
Meer over brunch