Wat vind jij het lekkerst bij een high tea? Scones? Sandwiches? Of alles waar chocola in zit? Bij mij loopt het water al in de mond als ik er alleen al aan dénk. Zoek je een verrassende, landelijke plek voor een lekkere high tea? Met of zonder Feenomeenale creatieve workshop? Ik maak het graag voor je – op afspraak – voor 4 tot 14 personen.

Optimale buitenleven

Ik voel me bevoorrecht dat ik in zo’n prachtige omgeving mag wonen. Die ervaring kan ik gelukkig met je delen via de theetuin. We hebben een grote boomgaard met achttien verschillende hoogstamfruitbomen. En in de wei achter de theetuin lopen de schapen van Jan – met schattige lammetjes in het voorjaar. Tegen het einde van de zomer kun je de heerlijkste pruimen proeven – vers van de boom! Bij mooi weer kun je schommelen in de hangmat of met je blote voeten in het koele gras zitten.

De tekst gaat verder onder de foto

Kom je gezellig met een groep vrienden, collega’s of familieleden, dan zet ik bij goed weer de hapjes van de high tea op een landelijk gedekte tafel onder de fruitbomen.

Bij regen en bij lage temperaturen zit je behaaglijk in het knus ingerichte tuinhuis met vloerverwarming. Hier heb je een leuk uitzicht over de boomgaard, weilanden en de dijk: binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over.

MAIL OM TE RESERVEREN

High tea Theetuin

High tea in drie vormen

Wil je een lekkere en gezellige high tea organiseren met je vrienden, familieleden of collega’s? Dat kan op afspraak van 4 tot 14 personen bij Theetuin Feenomeen. Ergens tussen 10.00 uur tot 17.00 uur. Want je kunt toch ook een high tea doen als lunch of brunch?

Je kunt bij Theetuin Feenomeen kiezen tussen:

Tea Bijzonder Feenomeen: een thee-arrangement van twee sandwiches, twee scones met clotted cream, lemon curd en jam, twee soorten home-made kleine cakejes/taartjes, een chocolaatje en een potje thee naar keuze 18,95 per persoon.

High tea: een thee-arrangement van twee sandwiches, twee scones met clotted cream, lemon curd en jam, twee soorten home-made kleine cakejes/taartjes, een chocolaatje, fruitsalade en een potje thee naar keuze 22,95 euro per persoon.

Super high tea: een thee-arrangement van twee sandwiches, twee hartige hapjes, twee scones met clotted cream, lemon curd en jam, twee soorten home-made kleine cakejes/taartjes, een chocolaatje, fruitsalade en een potje thee naar keuze 29,95 euro per persoon.

Voor alledrie de vormen high tea geldt: koffie of andere drankjes niet inbegrepen. Heb je bepaalde dieetwensen dan kijk ik graag samen naar de mogelijkheden en of hiervoor een kleine toeslag van toepassing is.

Uitsluitend na reservering: 06-28245503; tenminste 2 werkdagen van tevoren en voor 4-14 personen.

Liever een brunch?


Wilde je vandáág een high tea beleven en ben je nu erg teleurgesteld dat dat niet kan? Tijdens openingstijden kun je wel andere lekkere dingen krijgen bij Theetuin Feenomeen. En heerlijke (kruiden-)thee! Dus kom vooral een keertje langs om (de sfeer) te proeven.

High tea met workshop?

Ik houd zelf erg van creatieve dingen doen zoals schrijven, improvisatietheater en tekenen. Daarom bied ik via Theetuin Feenomeen ook leuke workshops aan. Sommige workshops geef ik zelf, andere worden door derden verzorgd, zoals een theaterpop maken, vilten, talententhee, tekenles. Vind je het leuk om je high tea verder op te fleuren met een leuke en leerzame workshop, dan informeer ik je graag over de mogelijkheden.

MAIL VOOR MEER INFORMATIE

High tea theetuin Wijk bij Duurstede

Kijk ook in de Agenda om te zien welke activiteiten er binnenkort zijn.

Meer over Superleuke workshop schrijven erbij

Meer over Theetuin Feenomeen

Meer over Fietsroute Wijk bij Duurstede