Fiets je graag? Volg dan eens een van deze fietsroutes in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Onderweg vind je leuke stops om even te pauzeren en uit te rusten, zoals het gezellige terras met koffie, cake, thee en taart in de boomgaard van Theetuin Feenomeen: Lekdijk West 50 Wijk bij Duurstede.

Welke fietsroute Wijk bij Duurstede?

Terras op fietsroute Wijk bij Duurstede

Tijdens uw fietsroute over de Lekdijk West kunt u prachtige zonsondergangen meemaken

Op internet zijn mooie fietsroutes te vinden die langs of door Wijk bij Duurstede lopen. En dus ook langs het terras in de boomgaard van Feenomeen. Hieronder vind je een paar van die mooie fietsroutes, met verschillende lengtes en verschillende startpunten, op lengte gesorteerd.

Nieuwe energie opdoen op het terras

Krijg je onderweg dorst, wilt u even uitrusten en nieuwe energie opdoen met heerlijke koffie, cake, thee en taart? Fiets dan langs Lekdijk West nummer 50 Wijk bij Duurstede. Hier kun je genieten van het uitzicht op prachtige oude en jonge bomen in de boomgaard, onder het genot van een kop koffie of thee en (huisgemaakte) lekkernijen.

MAIL OM TE RESERVEREN

Heeft je elektrische fiets ook wat voeding nodig? Dan kun je gebruikmaken van een van de twee oplaadpunten op zonnestroom.

Check of het terras open is tijdens uw fietsroute langs Wijk bij Duurstede.

Fietsroutes langs terras Wijk bij Duurstede

fietsroute Wijk bij Duurstede bloesem

Bloesem in boomgaard terras

Vanaf Wijk bij Duurstede kun je vele kilometers over de prachtig meanderende Lekdijk fietsen. Op de dijk heb je als fietser schitterend uitzicht op de lager gelegen omgeving met mooie vergezichten en typisch Hollandse luchten, maar ook op het groene landschap, de vele boerderijdieren en mooie oude fruitbomen.

De Lekdijk West van Wijk bij Duurstede richting Houten is dan ook een geliefde fietsroute. Voor recreatiefietsers, racefietsers, puzzeltochtfietsers, e-bikers, ligfietsers en… motorfietsers.

Onderstaande fietsroutes lopen langs het terras van Feenomeen. Je bent van harte welkom om te komen genieten van de mooie omgeving, onder het genot van een welverdiend pauzedrankje met iets lekkers erbij.

MAIL JE VRAAG

Kies uw fietsroute

De fietsroutes langs of door Wijk bij Duurstede komen van de websites van het Utrechts Landschap, Nederland Fietsland en Route You. Ze zijn gesorteerd op afstand: van kort naar lang.

Rondje Culemborg – Wijk bij Duurstede, 26,9 km

Fietsroute Linie langs de Lek, 40,5 km

Fietsroute langs fietsknooppunten, 43 km

Fietsroute langs landhuizen op de Langbroekerwetering, 53,6 km

(Race)fietsroute langs Buren, 57,8 km

High tea theetuin Wijk bij Duurstede(Race)fietsroute met Dorestad, 66,7 km

(Race)fietsroute langs Grote Kerk Driebergen, 73,3 km

(Race)fietsroute langs Pyramide van Austerlitz, 74,3 km

Op de (race)fiets langs de Diefdijk, 76,4 km

(Race)fiets ronde langs Bunnik, 88,8 km

Of stel je eigen fietsroute Wijk bij Duurstede samen! We ontmoeten je graag bij Theetuin Feenomeen. Fijne fietstocht alvast.

Meer over Theetuin Feenomeen

Meer over high tea bij Theetuin Feenomeen

Meer over superleuke workshop schrijven

MAIL OM TE RESERVEREN