Zoek je een leuke creatieve workshop of voorstelling in de omgeving van Wijk bij Duurstede, Houten, Culemborg? Kijk in de agenda hieronder wat er de komende tijd te doen is in Theetuin Feenomeen. Je kunt ook een workshop reserveren vanaf 4 personen of meer – afhankelijk van welke workshop je wilt doen.

**************

Zondag 30 december 2018 om 14.00 uur Kindervoorstelling door Aldo Theater met poppen van Ina Geisler met workshop handpop maken. Nadere informatie volgt.

**************

Zondag 6 januari 2019 van 10:30 – 16:00 uur Workshop poppenspel voor volwassenen door Aldo Theater met Poppen van Ina Geisler.

Deze kennismakingsdag is bedoeld voor iedereen die poppenspel wil leren gebruiken bij voorbeeld in de klas of op de BSO of op het kinderdagverblijf of gewoon thuis met de (klein-)kinderen. Er zijn verschillende soorten poppen die we even doornemen en zoveel mogelijk mee oefenen. Een echte doe-dag. Neem vooral je eigen pop(pen) mee om ‘alles uit de kast te halen’ . Let op: we spelen geen poppenkast ! Kosten: 75,00 euro per persoon. Korting voor NVP leden 5,00 euro. Mail info@aldo.nl of bel Ina Geisler: 06-10783033.

**************
Wil je met een kleine groep (tot 14 personen) naar Theetuin Feenomeen komen? Dan is het mogelijk om een creatieve workshop te boeken naast koffie, thee, gebak en lunch. Vraag Margreet Feenstra naar de mogelijkheden. Er zijn workshops mogelijk op het gebied van schrijven, improvisatietheater, vilten, zingen, tekenen en schilderen, handwerken, etcetera. Direct naar de contact pagina.

**************

Meer over Theetuin Feenomeen.

Meer over high tea.