“Wat voor weer wordt het vandaag?” “Is het mooi genoeg om het terras in de boomgaard open te doen?” “Blijft het droog?” Belangrijke zaken als je een terras hebt. Het plan is namelijk dat Feenomeen een gezellig terras met lekkere koffie, cake, thee en taart begint aan Lekdijk West 50 in Wijk bij Duurstede. De vergunningaanvraag is ingediend bij de gemeente Wijk bij Duurstede en bij het waterschap Stichtse Rijnlanden dus nu is het afwachten maar!

Hoe is de weersverwachting in Wijk bij Duurstede vandaag?

Weersverwachting Wijk bij Duurstede zonsopkomst

Bij sommige weersverwachtingen beleef je een schitterende zonsopkomst vanuit de boomgaard

Het terras aan Lekdijk West 50 zal – als de vergunning binnen is en de nodige aanpassingen zijn gemaakt! – open zijn bij goed weer en als de gastvrouw aanwezig is. De laatste aanpassingen zullen op z’n vroegst in de zomer van 2017 gemaakt worden. Vanaf dat moment zal de weersverwachting nauwlettend gevolgd worden. Feenomeen start met een terras tussen de oude en nieuwe fruitbomen in de boomgaard. Dus dan zijn een zonnetje en een lekkere temperatuur wel heel fijn.

Schuilen bij regenbui of kou

Als alles loopt zoals gepland zal op termijn een van de schuren op het terrein omgebouwd worden tot gezellig uitgiftepunt. Bij regenbuien of tegenvallende temperaturen kunt u dan ook binnen schuilen. Feenomeen verwacht dat vooral fietsers spontaan een van de afritten zullen nemen naar ‘Den Oord’ aan de ‘Onderdijk’.

Weersverwachting Wijk bij Duurstede zomer en winter

Zomer en winter een mooi uitzicht op de zonsopgang

U kunt vanaf de dijk bij Houthandel Copier naar beneden gaan of bij de Hoeksedijk, op de grens met Houten. Het terras van Feenomeen bevindt zich aan Lekdijk West 50. In een prachtige boomgaard. We hopen dat u net zo van deze omgeving zult genieten als wij.

Buienrader voor actuele weersverwachting Wijk bij Duurstede

Ja, en hoe is dan die weersverwachting voor vandaag? Krijgen we regen of schijnt het zonnetje? Kijk daarvoor op Buienradar of WeerOnline en plan uw fietstocht.

In de afgelopen maanden hebben wij bij goed weer – en ook bij sneeuw, kou en regen – al veel gedaan om de boomgaard geschikt te maken voor uw komst. Daar zullen we de komende periode ook nog wel even mee bezig zijn. We beleven veel plezier aan het verfraaien van de tuin. Er is nog veel te verbeteren!

Prachtige natuur

Weersverwachting Wijk bij Duurstede heiig

Soms is het heiig tijdens de zonsopkomst

Maar de natuur is hier nu al prachtig. Een paar weken geleden kwamen er weer ooien met lammetjes in de wei en dat is een vrolijk gebeuren. Ook de mooie zonsopkomsten en -ondergangen en de lage Hollandse luchten blijven ons verbazen. We hopen dat u hier ook van zult kunnen genieten als u ons terras bezoekt!

Van harte welkom

Nog even geduld dus. Eerst moet de vergunning rond zijn. Hopelijk kunnen we dan in de zomer van 2017 open. We hebben er veel zin in. Mogen we u een keer verwelkomen?