Feenomeen is het bedrijf van Margreet Feenstra.

Margreet Feenstra

Oprichter Feenomeen Margreet Feenstra

“Hoe kan ik je helpen om van jouw organisatie ook een fenomeen te maken? Als veelzijdig marketing en communicatie specialist denk ik graag met je mee. Met Feenomeen richt ik me in het bijzonder op kleine, ambitieuze organisaties met groeipotentie. Ik help je graag bij het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of praktijk.”

Wat anderen zeggen:
Anja Kroodsma, directeur Jilster bv: “Margreet heeft de afgelopen vijf jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Jilster, altijd met veel enthousiasme, inzet, creativiteit en vakmanschap. Heb je iemand nodig om mee te denken over de aanpak van de marketing en hier óók een praktische uitvoering aan te geven: ik kan je van harte aanbevelen contact op te nemen met Margreet. Het is fijn samenwerken met haar.”

Hugo Vos, eigenaar Furore: “Margreet heeft mijn bedrijf geholpen in het ontwikkelen en inhoudelijk sterk maken van onze website. Margreet maakt duidelijke keuzes en weet waarover ze praat. Ze heeft een duidelijke visie die ze ook nog eens helder weet te ver(ant)woorden. Ze stuurde een team aan waarin bouwer, vormgever en opdrachtgever met elkaar op één lijn kwamen. Margreet weet grenzen aan te geven, te bewaken en lijnen uit te zetten. Ik heb haar als zeer waardevol ervaren.”

Jurjen Algra, PR/sales manager Greenchoice: “Margreet is verantwoordelijk voor de redactie van de twee jaarlijkse nieuwsbrief van Greenchoice. Dit doet Margreet uitstekend waardoor er op tijd, foutloos en binnen budget een nieuwsbrief ligt die naar ruim 275.000 klanten verstuurd wordt.”

Wat heeft jouw organisatie nodig?
– tekstschrijver
– coördinator communicatie
– eindredacteur
– nieuwe website
– uitleg over de inzet van social media
– hulp bij naamsbekendheid opbouwen van je bedrijf
– gericht advies over hoe je je doelgroep het beste kunt benaderen (online en offline)
– een praktisch marketing en communicatieplan voor je organisatie
– ontdekken welke media het beste passen bij de mogelijkheden van jouw bedrijf
– iemand die vanuit het marketing en communicatie vak met je meedenkt

Bel of mail Feenomeen als ik je bij een van deze zaken kan helpen.

Margreet heeft veel affiniteit met:
– gezondheidszorg
– consumentenmarkt
– retail
– innovatie
– energie
– huizen
– wonen
– geldzaken
– persoonlijke verhalen
– diensten voor particulieren en bedrijven

Eerst meer lezen over tekstschrijven, online marketing en communicatie door Feenomeen? Bekijk het blog Mijn bedrijf online.