De horeca in Wijk bij Duurstede heeft er een adresje bij! U kunt nu ook aan de Lekdijk West 50 van koffie, cake, thee en soep komen genieten. In een prachtige boomgaard, met uitzicht op schapen in de wei, en de prachtige paarden van onze buurman.

Gezellige horeca Wijk bij Duurstede uitgebreid

horeca wijk bij duurstede

Er is hard gewerkt om alles in orde te krijgen voor de koffie- en theeschenkerij.

In het mooie historische centrum van Wijk bij Duurstede kun je op meerdere plaatsen terecht voor een lekkere kop koffie met prima taart of voor een goede lunch. De horeca in de gemeente is nu uitgebreid met een terras aan de Lekdijk West 50. Ideale stop als je aan het fietsen bent!

Terras Lekdijk West 50 Wijk bij Duurstede

Fietst u vanaf Wijk bij Duurstede over de dijk richting Houten, dan komt u onderweg het terras tegen van Feenomeen. Hier kunt u in de boomgaard genieten van het mooie uitzicht en van lekkere koffie, cake, thee en taart.

Binnenkort van start

De vergunning voor de koffie- en theeschenkerij is in juni 2017 afgegeven. Nog in hetzelfde weekend zijn de eerste reclamebordjes geplaatst en een fietsenstalling gerealiseerd – met oplaadpunt voor twee elektrische fietsen!

We werken nog iedere dag aan het mooier en beter maken van het terras. Maar het is nu ook al heerlijk vertoeven in de boomgaard. Zodra de koffie- en theeschenkerij over een binnenruimte beschikt, kunnen we ook bij minder goed weer open.

Voorlopig is het terras dus open bij goed weer en bij aanwezigheid van de gastvrouw. Kijk hier of het terras vandaag open is. Wie weet tot binnenkort, op ons terras!

horeca Wijk bij Duurstede