“Zo, jij bent ook een duizendpoot”, hoor ik soms. Eh ja, ik doe graag veel verschillende dingen. Zo heb ik de afgelopen maanden een bijzondere familievoorstelling gemaakt met Ina Geisler van Aldo Theater met Poppen. Het gaat over Fleur (8). Ze krijgt te horen dat haar ouders gaan scheiden.

voorstelling scheiden

Poppenspeler Ina Geisler met de poppen Fleur en Hugo.

‘Er was eens een gezin’ is een must see voor iedereen die met een scheiding te maken heeft (gehad): kinderen vanaf 6 jaar (dus ook volwassen kinderen!) ouders, tantes, ooms, opa’s en oma’s, maar ook docenten, therapeuten en coaches. Ondanks het thema valt er voor jong en oud ook genoeg te lachen.

De familievoorstelling ‘Er was eens een gezin’ gaat over houden van elkaar en uit elkaar gaan; over bang zijn om als kind alleen achter te blijven en over aandacht durven vragen voor jezelf.

In ‘Er was eens een gezin’ is Fleur de hoofdpersoon. Ze komt uit een gelukkig gezin. Maar op een dag blijkt dat haar ouders gaan scheiden. Fleur is bang dat ze straks alleen overblijft.

Poppenspeler Ina Geisler van het Aldo Theater uit Utrecht speelt in de voorstelling de moeder van Fleur. Daarnaast vervult zij de rollen van Fleur en haar lievelingsoom Vincent.

‘Er was eens een gezin’ wordt voor de zomervakantie drie keer gespeeld in het Aldo Theater aan de Adriaen van Ostadelaan 54 in Utrecht: 17 mei 2017 om 19.30 uur try out, 31 mei 2017 om 14.00 uur première en 3 juni 2017 om 14.00 uur een reguliere voorstelling.

Direct reserveren? Bel Aldo Theater met Poppen: 06 10 78 30 33 of stuur een sms met de datum, aantal personen en de naam van de voorstelling. Dan heeft u gereserveerd. Toegang: 6,50 euro per persoon. Korting voor studenten en U-pashouders 1,50. Pinnen is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.aldo.nl. Bekijk de flyer: voorkant en achterkant.

De voorstelling is ook heel geschikt voor scholen en op bijeenkomsten voor ouders en kinderen rondom het thema ‘scheiding’. Daarom is ‘Er was eens een gezin’ is zo gemaakt dat deze makkelijk op locatie gespeeld kan worden.