checklist website

Gratis Checklist website: wegwijzer naar nieuwe site

Wil je een website laten maken voor je bedrijf?

Het lijkt zo eenvoudig: een nieuwe website. Maar het is vaak best een hele klus. Je zult een aantal keuzes moeten maken. Over de inhoud, de stijl en de functionaliteit.

Met de gratis* Checklist website van Feenomeen inventariseer je makkelijk waar je nieuwe website aan moet voldoen.

Inventariseer met de checklist:

  • wat je wilt bereiken met je website
  • welke onderdelen je op je site wilt
  • welke stijl bij je bedrijf past
  • wat je wilt doen vanaf het moment dat de site live is
  • wat de site zo ongeveer mag kosten

Download de gratis Checklist website en ga aan de slag met het beantwoorden van de vragen.

Neem de antwoorden door met communicatiespecialist Margreet Feenstra van Feenomeen. Dan krijg je tijdens een adviesgesprek* een advies op maat.

* De Checklist website downloaden en voor eigen gebruik invullen is gratis, vraag tijdens het maken van een afspraak met Feenomeen naar het tarief voor het adviesgesprek.

Waarom deze checklist?

Dat is heel eenvoudig. Het laten maken van een website doe je niet iedere dag. Je hebt er geen routine in. Van tevoren lijkt het eenvoudig: je weet ongeveer hoe je het hebben wilt. Maar dan moet je al je wensen concreet zien te maken. En dat blijkt dan best lastig.

Met de Checklist website krijg je snel een indruk van de mogelijkheden bij het laten maken van een website. Je ziet ook waar je nog besluiten over moet nemen en waar je vragen over hebt.

Feenomeen geeft aan de hand van jouw antwoorden op de vragen in de checklist advies over wat voor jouw organisatie een goede keuze is. Op basis daarvan kun je besluiten welke onderdelen je door Feenomeen wilt laten uitvoeren.

Checklist voor kleine organisaties

Feenomeen heeft de checklist ontwikkeld met Nynke Feenstra Tekst & Journalistiek. De praktische lijst is tot stand gekomen op basis van onze ervaringen met kleine organisaties die een nieuwe website nodig hebben.

Zoals de checklist is opgesteld, zo werkt Feenomeen ook. Je krijgt verschillende mogelijkheden voorgelegd, met een uitleg over de voor- en nadelen ervan en een advies op maat over wat past bij jouw organisatie.

Feenomeen:

  • adviseert over de inhoud van een website die past bij jouw bedrijf
  • kan de coördinatie van je website voor je verzorgen
  • kan webteksten leveren op basis van wat je met de site wilt
  • kan een vormgever, een websitebouwer en een fotograaf voor je inschakelen

Ook als je alleen webteksten nodig hebt of regelmatig nieuwe content wilt voor je site en voor social media kun je Feenomeen inschakelen.

De Checklist website downloaden. Laat hieronder weten wat je ervan vindt! Of deel dit blog.

Afspraak maken met Margreet Feenstra van Feenomeen om de antwoorden door te nemen? Mail Feenomeen of bel 06-28245503.

* De Checklist website downloaden en voor eigen gebruik invullen is gratis, vraag tijdens het maken van een afspraak met Feenomeen naar het tarief voor het adviesgesprek.

Meer lezen over Hoe breng ik mijn bedrijf onder de aandacht, Gevonden worden in Google, Nieuwe klanten vinden voor je bedrijf in 5 stappen.