Ik ben dol op verhalen. Daarom schrijf ik graag. Soms leidt dat tot een boek. Deze boeken heb ik tot nu toe geschreven. En er komt in de komende jaren vast nog wel een boek bij. Vertel je me wat je van mijn boeken vindt? Dat waardeer is zeer. Veel leesplezier!

Zeg maar ‘ja’ tegen theatersport en improvisatietheater

boek theatersport en improvisatietheater

‘Zeg maar ja tegen theatersport en improvisatietheater’ behandelt de basisprincipes van theatersport, valkuilen van improviseren en acteertechnieken. Het is interessant voor wie de kracht van improviseren wil leren kennen voor het dagelijks leven, voor wie aan theatersport doet of wil gaan doen, en voor meer ervaren spelers die beter willen worden in impro. Meer lezen over dit boek.

Brave New Books, september 2016, 166 pagina’s, 18,95 euro.

BOEK BESTELLEN BIJ BOL.COM

 

Samengestelde gezinnen

Het vormen van een stiefgezin is geen eenvoudige opgave. De vanzelfsprekende familieband die bestaat met eigen kinderen, ontstaat niet automatisch met de kinderen van een nieuwe partner. Alle betrokken partijen moeten wennen aan de nieuwe situatie: de ouder, de stiefouder, de ex en niet in de laatste plaats, de kinderen. Iedere partij in een patchwork-gezin heeft zo haar eigen ideeën over de vorming van een stiefgezin: het kind heeft misschien geen behoefte aan een extra opvoeder, de ex voelt zich bedreigd omdat een vreemde zich gaat bemoeien met zijn of haar kinderen, de stiefouder weet niet wat de beste aanpak is en de ouder schippert tussen verschillende partijen.
In “Samengestelde gezinnen” vertellen leden van stiefgezinnen hoe zij het samenleven ervaren, wat de knelpunten hierin zijn en wat er leuk is aan het samengesteld gezin.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum Houten, 176 pagina’s, 16,50 euro.

BOEK BESTELLEN BIJ BOL.COM

Dáárom wil ik geen kinderen!

boek bewust geen kinderen“Een vriend van me zei laatst: ‘Wat moedig dat je zonder kinderen oud durft te worden.´ Daar was ik nogal door verrast. Zo had ik het nog nooit bekeken. Ik vind het namelijk nét zo dapper om wél kinderen te krijgen.” Dáárom wil ik geen kinderen! is een interviewbundel met verhalen van mannen en vrouwen van 19 tot 69 jaar die ervoor kiezen om geen vader of moeder te worden.

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum Houten, 130 pagina’s, niet meer nieuw verkrijgbaar.

Heb je een vraag over een van deze boeken? Mail Feenomeen. Of bel: 06-28245503.